?Ingen herregarderobe uden skjorter

Man kan ikke komme uden om, at påklædningen er af betydning for, hvordan vi bedømmer folk. Beklædningen er, næst efter ansigt, øjne og udstråling, det første, der springer i øjnene, når vi møder et andet menneske. Vi afkoder hinanden ved at analysere tøjet, vi har på, og vi sender selv mere eller mindre bevidst, signaler gennem vores påklædning. Vi kender det alle sammen fra sammenkomster eller fester, hvor vi ikke kender alle deltagere på forhånd. Vi kigger os omkring.

Sjovt nok, så ser vi forskelligt på, om folk dukker op i t-shirts eller skjorter. Vi ser det i dag som to typer, selvom begge klædningsstykker oprindeligt har haft samme anvendelse, nemlig som undertøj. skjorter var faktisk, for bare 150 år siden, slet ikke en beklædningsdel, der skulle ses. Skjorter var nemlig undertøj for herrer, og på ingen måder fine at vise frem. Man kan roligt sige, at her er der sket en ændring. I dag ser man ofte på skjorter som lidt finere og formelle end t-shirts, der faktisk også oprindeligt var et stykke undertøj, der blev brugt i den amerikanske hær.

Et alsidigt klædningsstykke

I vore dage kan skjorter bruges til mange ting. Både under habitten, og uden habit går den glimrende. Man kan gå med skjorter til hverdag og fest. Både på jobbet og i fritiden. Man kan få skjorter til det helt stramme brug, og som casual klædningsstykke til den mere afslappede type. Det hele handler om at vælge den rigtige model. Og her er der virkelig meget at vælge imellem. Man kan sende alle mulige signaler med disse klædningsstykker, der både kan bæres ud over bukserne og nede i. Det er alt sammen et spørgsmål om temperament og smag.

Find dem hos Kaufmann

Webshoppen hos kaufmann.dk bugner med lækre skjorter. Både til fint brug og mere casual. Der er mange forskellige styles at vælge imellem, og et spænd udover hele farveskalaen. For dette klædningsstykke er et must have for alle mænd med respekt for sig selv. De er altid gode at have i garderoben. Tag en tur på opdagelse i sortimentet, og find den rigtige til dig.