?Køb den bedste maling til husets sokkel på nettet

De fleste danskere er gør-det-selv-folk i en eller anden grad. Det giver god mening på flere planer at klare de opgaver selv, som løbende kommer dumpende, hvis man bor i egen bolig. Man sparer penge på håndværkerbudgettet, man lærer noget, og man får en bedre føling med boligens faktiske tilstand. Det er ting, som er svære at gøre selv, og så er der mere enkle ting, som malerarbejdet, som man sagtens selv kan klare, hvis man altså gør det ordentligt.

Det er ikke højere raketvidenskab at give huset en gang sokkelmaling. Man skal naturligvis følge nogle enkle procedurer, men så er det også ret let gjort, og man får samtidigt en indsigt i hvilken stand, soklen er i, huset rundt. Det vigtigste, man skal huske, når man skal male sokkel, er at købe sokkelmaling af god kvalitet, for det er den maling, der holder bedst og er lettest at arbejde med. Det er med maling som med så meget andet her i livet. Kvaliteten betyder noget.

Gør plads og rens ned

Før man går i gang med sin nye sokkelmaling, så skal soklen gøres klar. Der skal ryddes omkring soklen, og der skal gøres rent. Brug masser af vand og skur soklen med en kost, så den bliver vasket grundigt ned. Fjern løs maling med en spartel og slib efter om nødvendigt. Rens med algefjerner, og giv derefter soklen en god grunder, hvis den trænger, eller er helt ny i ren beton. Når soklen er tør, så gå i gang med din nye sokkelmaling. Vær grundig, så du kommer ind over alt. Og brug sokkelmaling af god kvalitet, det betaler sig altid.

Gå til farvehandleren

Gå til en fagperson hos farvehandleren, hvis du har brug for rådgivning i forbindelse med indkøb af sokkelmaling. Man kan helt sikkert få billig sokkelmaling i de store indkøbscentre, men ofte er de billige alternativer ikke særligt holdbare. Det skaller hurtigt af og farverne falmer på kort tid. Hos decofarver.dk kan du få god rådgivning og købe de bedste mærkevarer indenfor maling. Og så er der ingen kø ved disken.