Tosk i citronsauce med spaghetti

4 pers.

Ingredienser

300 g spaghetti
800 g torsk
2½ dl madlavningsfløde
revet skal fra 1 økologisk citron
saft af ½ citron
50 g kapers
1 bdt forårsløg, fintsnittet
100 g frisk babyspinat, godt skyllet og slynget tør
salt, friskkværnet peber
store kapersbær til pynt
smør og olie til stegning

Fremgangsmåde

Kog spaghettien al dente efter anvisning på emballagen i rigeligt, godt saltet, vand. Hæld vandet fra og dryp af. Varm smør og olie op på en pande og steg torsken til kødet netop gennemstegt (hvidt og fast), krydr med salt og friskkværnet peber.
Bring madlavningsfløde, citronskal, citronsaft og kapers i kog. Tilsæt snittede forårsløg, kog 1 minut og bland med friskkogt spaghetti samt spinat. Smag til med salt og peber og anret på tallerkener med fisk på toppen. Pynt med et par store kapersbær.